OFF Programok


09:00-17:00 Király u. 23-35. - Monokrom - Design utca


A SosemArt Kulturális Egyesület és a MONOKROM design store szervezésében a Nappali és az Art Deco közötti utcaszakaszon megrendezésre kerül a "Design utca" c. esemény. A vásárral bemutatkozási lehetőséget kívánunk nyújtani a Pécsett és a környéken élő kortárs kreatív alkotóknak, célunk a pécsi design népszerűsítése. A rendezvény - reményeink szerint - a Király utcai üzleteknek és vállalkozásoknak is kedvez, elindít közöttük egy kommunikációt, melynek köszönhetően összefogásra és közös gondolkodásra ösztönöz. A vásár a sétáló utca turisztikai vonzerejét növeli, jelenlegi határvonalát bővíti, így a vállalkozói kedvet is fokozza.
20:00 Lompos Uszkár - Dai Dai partyItt a tavasz, dagad a lemezestáskánk. Épp ezért időben megkezdjük a szabadtéri szezont és rögtön partiba is vágjuk a Lompost. 


A menetrend: délután 3-tól lehet jönni bólogatni, aztán beverünk pár limonádét és kezdhetjük is rázni a fenekünket. Ameddig csak bírjuk, vagy még annál is tovább..

Minden a megszokott lesz: fincsi borok, okos zenék, csodaszép lányok és jófej fiúk. Ja és az egész még mindig ingyenes!

20:00 Szabadkikötő - Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf koncertUjj Zsuzsi felejthetetlen dalai és egyéb megzenésített versek Darvas Kristóf zongora-, és tangóharmonika kíséretével. 


"Repertoárunkat az én dalaim teszik ki, amiket ismerni lehet a Csókolom zenekarból is. De játsszunk feldolgozásokat, más előadók dalait, népdalt….Ez a felállás, és Kristóf személye, egészen más. Személyesebb, intimebb, mélyebb tartalmat ad a daloknak." - Ujj Zuszsi.


be:300 ft

A koncert az NKA támogatásával jön létre.